Wednesday, October 31, 2012

Täällä taas!

Näköjään päässyt tää blogin päivittely vähän unohtumaan, ei mitään! Korjataan tilanne! :)
PALJON on sitten viime päivityksen tapahtunut, täytyis nyt vaan päättää mistä alottais...

Me tosiaan ollaan nyt muutettu, mutta ei siihen taloon josta oon aiemmin puhunut. Omakotitalo kuitenkin tämäkin, ja ihan oikea sellainen eikä mikään mummonmöksä! Tilaa löytyy niin sisältä kuin ulkoa ja koirilla on aivan erilailla tilaa mitä ennen. Huippua!


Koiria on nyt se 4, kuten kerroinkin aiemmin suunnittelevani lauman lisäystä :) Loppujen lopuksi päätös siitä että mikä koira otetaan ei ollutkaan niin vaikea. Nimittäin silmiini osui päijät-hämeen esyn kotisivuilta tutun oloinen nuori paimenkoira mix uros ja soitinkin samantien kummitädilleni joka on myös meidän Pösön kasvattaja, että onko yksi heidän pennuistaan päätynyt phesylle? Kuulemma oli, ja tätini alkoi heti tivaamaan että tietäisinkö ketään, joka Rasmuksen tahtoisi ottaa?
No, tiesinhän minä... :) Toukokuun puolivälissä juna lahteen lähti ja sieltä saapui Keski-pohjanmaan koirakantaa komistamaan xx.11.2010 syntynyt belgianpaimenkoira-seefferi-anatolianpaimenkoira mix uros joka tottelee nimeä Rasmus!


Koiria on tulossa myös lisää, tosin ei jäädäkseen. Meinaan Pösö ja Loppis tuossa pari kk takaperin päättivät kehittää salaisen romanssin, jonka ansiosta Pirpanan maha on tällä hetkellä aaaikamoisen valtava! Ens viikolla on siis la ja toivotaan nyt, ettei sieltä kovinkaan montaa pentua tulis.

KESYROTTIA! <3

Rottalauma meillä on kasvanut myös! Monen asian yhteenlaskettuna summana, meille lopulta muutti syyskuun lopulla 2kpl black berkshire mm. tyttöstä. Kovin ovat ihania tyttösiä! Myös poikalaumaan olen alkanut suunnitella uusia tulokkaita, meinaan nuo nykyiset pojjaat alkavat olla jo iäkkäitä. :( 
Elvis on hyvässä kunnossa! Se on vanhemmiten muuttunut jopa röyhkeäksi ja mm. tulee muitta mutkitta varastamaan pizzaslaissin lautaselta jos vain tilaisuus siihen on. Tämä ukko jaksaa kiipeillä häkissä ja häkin ulkopuolella ellun lempipaikkoihin lukeutuukin esim. kirjahylly.
Uolewi taas alkaa jo vähän sairastaa vanhuuttaan... Koko ikänsä pienistä flunssakausista kärsinyt ja nyt kun on ollut pidempi hyvä kausi (3kk ilman mitään oireilua, pientä aivastelua lukuunottamatta) näyttää siltä, että tämä hyvä pätkä jää ukkelin viimeiseksi :( Kovasti nukuttaa häkissä aina, vesi on alkanut maistumaan liiankin hyvin eikä häkin ulkopuolellakaan enään huvittaisi tehdä muuta kuin maata mamman sylissä/olkapäällä ja jakaa rakkautta ja suukotella <3 Uolewi on ehdottomasti mulle rakkain lemmikki, mitä pitkään aikaan on ollut ja tällaista rakkaussuhdetta en luultavasti koskaan enään saa rakennettua. Ullewi on se mamman ykköslapsi, itse ♥rakkaus♥...No comments:

Post a Comment