Sunday, April 15, 2012

Hupsis...

Vähän on taas blogin päivittely päässyt unohtumaan... :)
Aloitin uudessa työpaikassa tuossa helmikuun puolella ja kaikki energia on mennyt töissä kulkemisen ja vapaa-ajan välillä tasapainotellessa. Nyt kun alkaa rutinoitumaan tuohon n.70km työmatkaan niin jaksaa keskittyä jo muuhunkin!
Muuttokin ois suunnitelmissa ja ollaan katseltu vuokralle pientä omakotitaloa tms. ja nyt vois olla, että ehkä se oikea on löytynyt! Lisää myöhemmin, kun asia varmistuu.

Koirien kanssa on mennyt aika töitten ulkopuolella aika lailla täysin, vetohommia ja muuta ulkoilua. Kelkasta ollaan siirrytty jo pyörään ja Loppiksella ainakin on täys työ opetella pyörän vierellä juoksemaan. Ei pieni mies voi ymmärtää, miksei täydessä vauhdissa alamäkeen mentäessä saa juosta eteen... Ja sori niille lenkkeilijöille, joiden takapuoli joutu kärsän hyökkäyksen uhriksi sillä Tessun ensimmäisellä pyörälenkillä... ;)Jos nyt tuo talohomma natsaa, niin suunnitelmissa olis vielä neljäs koira. En oikein osaa päättää, tahtoisinko toisen malamuutin vai oisko se kuitenki se paimenkoira?? Vaihtoehtoina ois tervu, aussi tai ihan sitte se muutti.

Nyt täytyy painaa pää tyynyyn, huomenna loppuu töissä rauhallinen jakso ja alkaa taas pää kolmantena jalkana juokseminen! (eli ei jää sitä ylimäärästä aikaa istua kattomassa hoitajien kanssa koirakuiskaajaa)

Tässä vielä tähän loppuun <3


No comments:

Post a Comment