Wednesday, April 18, 2012

Haaveita ja niiden toteuttamista

Niin se vaan meni taas päivä töissä ja aamulla uudelleen... Hyvässä porukassa on mukava työskennellä, vaikkei itse ala oiskaan ihan nappivalinta- näin se vaan on. : )
Tahtoisin tosissaan joskus opiskella itsekkin hoito-alan ammattilaiseksi, suuntautuen vanhustyöhön. Tällä hetkellähän toimin sairaala-apulaisena tuossa meidän keskussairaalan ortopedisella osastolla. Eli työnkuvaan kuuluu se että siivoan ja petailen sänkyjä sekä huolehdin siitä että potilaat saavat murua rinnan alle. Eikä tässäkään hommassa mitään varsinaista vikaa ole, tahtoisin vaan tehdä sairaiden ihmisten vuoksi jotain... enemmän. Varsinkin ollessani vanhusten palvelutalolla hetken aikaa viime vuoden puolella, huomasin kuinka antoisaa on jakaa sitä mieletöntä lähimmäisen rakkautta jollekulle, joka sitä osaa arvostaa. Tarjota auttavaa kättä sitä tarvitsevalle ihan tavallisten arjen rutiinien suorittamisessa ja huomata kuinka kiitollisia ollaan siitä ojennetusta kyynärvarresta, joka jo haurasta ihmiskehoa kannattelee ettei tämä kaatuisi ja menisi rikki.

Lenny Kravitz näytteli roolia "nurse John" elokuvassa precious (on muuten oikeasti todella hyvä pätkä!)


Me muutetaan! Joo, nyt se on siis lyöty lukkoon! : ) Kaustiselta löytyi tuo ihana mummonmökki, josta tulee meidän uusi koti. Laittamista siinä on ulkopuolelta vielä, maalia pintaan + jotain muuta pientä. Pihaa täytyy siistiä ja laittaa, mutta siinähän se kesä töiden ohella menee lepposasti. Ensitöiksi täytyy rakentaa koirille aivan oma tarha! Pösö, joka verkon takana ahdistuu, saa tuon meidän nykyisen koirankopin kanssa aivan oman paikan heti porstuan vierestä ja viettää ulkona olo aikansa siinä ketjun nokassa tekemässä sitä, missä se on ihan selkeästi parhaimmillaan- vahtimassa! Ettäs tiedättekin te kutsumattomat vieraat, teidät on nähty!
 ; )

Punainen tupa... <3 Ja perunamaa?


No comments:

Post a Comment