Friday, February 3, 2012

Ihana talvi ja pakkaset!

Kaikki valittavat kovista pakkasista ja onhan se kurjaa kun autot ei toimi yms., mutta onneksi on meitäkin jotka nautitaan täysin rinnoin joka ikisestä pakkaspäivästä joka vain tulee! Nyt tiet ovat siinä kunnossa, että potkukelkalla on hyvä päästellä menemään. Ja ollaanhan me päästelty! Pirpana on ollut aisaparina naapurin Tyynelle ja Daraakin on välillä houkuteltu vetämään, huonoin tuloksin tosin. Loppiskin on ollut mukana, lähinnä vain harjoittelemassa ja purkamassa loputonta energiaansa kelkan vieressä ravaamalla.

Loppiksen kanssa tehtiin päätös, että seuraavan kerran metsälle mennään vasta ensi kauden alulla. Sillä kun on kiinnostus jäljillä ollut täysin nollassa ja lisäksi ankara kasvukausi meneillään, joten parempi antaa sen kasvaa rauhassa ja nollata tilannetta & nauttia elämästä muilla keinoin kesän yli.

Ja pakko kait mun on mainostaa tätäkin kautta sitä, että meillä koirat syö nykyään raakaravintoa/kotiruokaa ja teolliset rehut on heivattu romakoppaan! Koirat on mm. paljon rauhallisempia, paremmalla ruokahalulla varustettuja ja keskittymiskyky on niillä noussut aivan uusiin ulottuvuuksiin. Lisäksi Daran paino on pudonnut ja Loppiksen noussut, aivan kuin on ollut tarkoituskin.
 Mitä sitten syötän koirilleni? Luita, lihaa, kalaa, öljyjä, hapanmaitotuotteita, kananmunia, kasviksia, puuroja... Voisin linkittää pari hyvää sivua näin alkuun, jos jotakuta kiinnostaa tuo koiran luonnonmukainen ruokinta oikeasti.

http://personal.inet.fi/yritys/annamultanen/artikkeli-koirien_luonnonmukainen_ruokinta.html
http://parsonlady.vuodatus.net/page/Koiranvitamiinit

Kuvassa Dara talvena 2011 vetämässä pikkusiskoani Maaningalla.

No comments:

Post a Comment