Friday, February 10, 2012

Hääsuunnitelmia ja potkukelkkailua

Niin, siis mehän ollaan mun mieheni kanssa kihlauduttu jo 2010 loppukesästä, mutta häitä ollaan alettu suunnittelemaan vasta viime aikoina. Suunnitelmana olis, että hääpäivä sijoittuis johonkin 2013 kesälle, kun tuo mies ensin valmistuu opinahjostaan. Tulevalle kaasolleni oon ilmoittanut asiasta jo ja häiden teemakin on valittanu hyvissä ajoin. Tahtoisin häistä luonnonläheiset, ehkä värimaailman yms. avulla sekä tietyllä tavalla rock-henkiset. Sellaiset minun näköiset :) (Mies on antanut vapaat kädet, ylläripylläri. )
Ollaan nyt kumpikin miehen kanssa alettu laihduttamaan, jotta oltais sitten oikein edustavia. Ja lupaan sen, että kukaan ei meitä tunnista enään jos vertaa siihen mitä tänäpäivänä ollaan! ;) 

Vähän hääpukujakin katselin ja tässä olis muutama aivan ihana!

Tää allaoleva on mun ehdoton suosikki tällähetkellä, silinterin tilalle ajattelin pitkää, mustaa silkkihuntua...


Käväisin tuossa koirien kanssa potkukelkalla huitaseen pikkulenkit. Pösön ja naapurin noutajamix Tyynen kanssa käytiin n.5km repäsy ja Daran kans sellanen vajaa 2km hölkkälenkki. Dara niin harvoin noin innoissaan vetää ja varsinkaan yksin, joten täytyy pitää ne kivat lenkit kivoina ja ei saa ite innostua lähtemään liika pitkälle.ERITTÄIN loistava kuva tästä veturiparista. Näitten kans on mukava käydä vähä vauhdikkaammilla lenkeillä! :)

No comments:

Post a Comment